LOVE

LOVE

15.6.2014

Sleepy

Taas pääsi hetki vierähtämään ilman että kerkesi (jaksoi) tänne kirjottelee. Oon ihan suuuper väsy ollu tässä viime aikoina. Saatan "nukkua" helposti puoleen päiväänkin, mutta kun yö unet on sitä että max tunnin saa nukuttua ja sitte taas herää niin meinaa vähän silmäluomet painaa. Mikon kuullen en pahemmin kehtaa edes väsymystä valittaa, tiiä vaikka tappelu syntyis. :D Se nimittäin tekee aika paljon töitä nyt.. Mutta toisaalta, se saa sentään nukuttua...

Tätä unisuutta ei auta kyllä pätkääkään se, että meidän kahvinkeitin hajos perjantaina. Ja vielä sillon kun kahviholisti siskoni oli käymässä. :D Noh, positiivisesti ajateltuna, nyt on ainakin tulossa kunnon keitin. Tilattiin pitkään haaveiltu moccamaster! Pitää vaan kestää ilman aamukahveja siihen saakka kunnes se on kotiutunut. Tänäänkin Mikko on töissä kuuteen asti, joten vasta sen jälkeen saan kahvia, JOS saan, koska ensin pitää kutsua itsensä kahville johonki..

Nojaa, ei oikein mitään erikoista kuulu siis. Tää väsymys vaan on raivostuttavaa.

Käytiin tässä pari iltaa sitten yhdessä ihan helvetin (anteeksi) hienossa paikassa! Rakastuin siihen paikkaan aivan totaalisesti.. Se on siis Mikon kaverin mummola, ja voi jösses että se on kaunis paikka! Napsin sieltä kuvejakin;Ja käytiin sitten eilen taas kalassa, ja paistamassa makkaraa. Mikko oli ainut joka sai kalaa, 4 haukea ja yhden ahvenen, mutta päästettiin kaikki takaisin, ku hauetkin oli vielä niin pieniä.Oli kyllä ihan mukava reissu, ja kauniit maisemat. Taas kerran.

Masu. Se voi hyvin. Liiankin hyvin kasvun vauhdista päätellen, koska nyt mulle on tullut ekat kunnolliset raskausarvet. Okei, ne on pieniä, mutta ahdistavia silti. Mä myös päätin, että heti kun vaan mahdollista synnytyksen jälkeen, niin mä aion alottaa kunnon treenikauden ! Osittain se on noitten raskausarpien syytä, että ajattelen tätä jo nyt, mutta toisaalta, nytkun oon sen päättänyt ja sanonut julkisesti niin en voi myöskään edes luistaa siitä. :D


Tuo on itseasiassa jo vanha kuva, mutta siitä näkee masunkasvua. Tuo ero ekalla ja vikalla on ihan järkyttävä.. Varsinkin kun näkee masun livenä. Nythän mulla on siis viikkoja 28+1, joten toi viimeisinkin on melkein viikon vanha, mutta pallona ollaan, se on selvää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti