LOVE

LOVE

19.5.2014

Wake up, the sun came to see you!

Noniin! Kesä on täällä, ja vielä ei ainakaan ole liian tukala auringon paisteessakaan! Saa nähdä sitten keskemmällä kesää. :)

Nyt on mennyt hetki kun viimeks kirjoitin, joten en jaksa joka päivästä kirjoitella erikseen, mutta ei tässä nyt mitään ihmeitä ole oikein tapahtunutkaan. PAITSI ETTÄ! Käytettiin viime viikolla se micra tosiaan katsastuksessa! Ja mehän pelättiin koko ajan, että se menee suoraan ajokieltoon, eikä meillä oo sitten enää mitään autoa. Eipä mennyt! Eihän me ihan puhtailla papereilla sieltä selvitty, vaan hylsy tuli, mutta se tuli vain päästöistä, kun putki vielä vuotaa. Eli maailman helpoin korjaus tiedossa, sitten päästöt uusiksi, päästötodistus katsastuskonttorille, ja avot, vuosi leimaa!


 Mä oon myös alkanut virkkaamaan oikein urakalla, ja tällasta mä nyt siis tosiaan väkerrän. :) Tästä varmaan lapselle tulee jonkin näköinen viltti. Langat löyty vahingossa mun lankajemmasta, oli siis noista joskus tarkotus kutoa kaulahuivia itselle, mutta kun en sitä tehnyt niin ne sai nyt uuden käyttötarkoituksen. :)

Ja tällasia meillä kasvaa. Öisin vielä nostetaan sisälle, mutta päivällä ne viihtyy tossa takapihalla. Mikähän päivä joku tulee tarkistelee että mitäs meillä nyt sitten kasvaakaan... :D Siinähän on siis persiliaa, basilikaa, tomaattia ja chiliä. :)


Eilen me käytiin pikavisiitti Äänekoskella. Käytiin Mikon veljelle hakemassa grilli, ja sitte suunnattiin samantien takaisin Viitasaarelle kasaamaan sitä. Pojilla ei mennyt kun tunti siinä auringon paahteessa. Muutaman kokoa-pura-kokoa operaation jälkeen taisi ärräpäitäkin tulla, mutta nyt se on pystyssä ja pelittää hyvin!

No sitte. Äsken raahasin kamoja ulos, että virkkaisin ja ottaisin aurinkoa tossa takapihalla. Kerkesin siinä hetken ihailla säätä, kunnes ampiainen tuli pörräämään viereen, ja näyttäis etsivät pesälle paikkaa. Tulinpa sitten äkkiä sisälle. Se siitä ulkoilman nauttimisesta sitten!


Mitään muuta järkevää mä en nyt sitten oikeen keksikään. Täällä sisällä nyt möllötän ja oottelen että Mikko pääsee töistä. Ruokaa pitäis vissii tehdä, että voidaa sitten Suomen peliä kattella ruokalautaset sylissä. 

24+2 Ja maha kasvaa! Ja nyt alkaa nilkat ja ranteetkin huomaamaan sen... Pientä turvotusta havaittavissa. 8( Nykyään Kyösti siis valvottaa mua öisin, koska potkut on jo niin kovia ettei niiden aikana paljon unta saada, ja niihin jo herääkin. Yritän kuitenkin ajatella positiivisesti, että onpahan sitten synnytyksen jälkeen yöheräämiset helpompia, kun jo raskausaikana oppii heräilemään vähän väliä ja valvomaan potkujen takia. 

No joo, mä voisin jatkaa tota langan nypläämistä=virkkaamista. Sen verran kuitenkin vielä, että voi kiesus kun mulla on suuri hinku päästä sinne porukoiden mökille! Normaalisti tähän aikaan vuodesta olisin käynyt siellä jo monen monta kertaa! Noh, jospa tässä jossain vaiheessa kerkeäisi sinne mennä. :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti