LOVE

LOVE

6.5.2014

Madness

Otsikko ei varsinaisesti tarkoita sitä, että olisin tulossa tai olisin jo hullu, -eikun hetkonen...... :D- mutta ehkä se kuvaa hyvin sitä, että kuinka mua ärsyttää pienetkin asiat tällä hetkellä aivan suunnattomasti, ja taidan muutenkin olla melkoinen hormonihirviö. Sääliksi käy Mikkoa.

Ja nyt kun kerta aloitettiin tästä aiheesta, niin voidaankin sitten ihan hyvin jatkaakin. VOI LUOJA, että mä vielä revin hiukset päästäni. Mulla nousee nykyään jo savu korvista, kun joka ikinen ihminen joka on joskus ollut raskaana tulee kertomaan että miltä sen pitäis tuntua, ja mikä on oikein ja mikä väärin. Ja jos vahingossakin sanon jotain, joka ei ole niin tyypillinen raskausoire, ainakaan vielä tässä vaiheessa, niin taivas, mikä päivittely alkaa että"ootahan sitä ja ootahan tätä" VIT*U EN ODOTA!

Mä en nyt siis tarkoita tätä kenellekään henkilökohtaisesti, mutta voisitteko rakkaat, ja te vähemmänkin rakkaat (tuskin kyllä edes luette tätä) lopettaa sen vertailemisen? Jos ette vielä ole kuulleet, niin jokainen raskaus on täysin erilainen, ja se että mulla on tällaisia tuntemuksia, on täysin normaalia ja sallittua. Ja jos mä tunnen oloni tukalaksi välillä jo nyt, niin se ei tarkoita välttämättä sitä että mä tahtoisin kuulla kuinka kauheaa sitten viimeisillä viikoilla on. Sittenpähän on, en halua ajatella sitä vielä.

Noniin, rageminä kuittaa tästä aiheesta. Sitten muihin uutisiin.

Kävin tosiaan tuossa jokin aika sitten Oulussa Tinan ja Nikon luona, ja olin siellä öööööö kolme tai neljä päivää, en enää musita. :D Löysin juuri ennen reissuun lähtemistä mun kamerankin, mutta arvatkaa käytinkö sitä juuri lainkaan reissun aikana? no en.. -.-' Niinä päivinä, kun olisi ollut täydellinen kuvauspäivä, ja kivoja kuvia olisi saanut senkun vain räpsimällä, niin hitto eikö kamera aina jäänyt matkasta. Sitten kun Tinan kanssa ajateltiin vartavasten pyhittää päivä kuvaamiselle, niin ei sitten mitään. Missään ei ollut mitään mikä olisi ollut kiinnostavaa kuvata, ja sääkin oli suoraan sanottuna paska. Otin kuitenkin muutamia kuvia, mutta suurin osa niistä nyt sitten on puhelimella räpsittyjä, kun se sentään oli mukana...


En muista mistä päin Oulua tämä on ;oKissa kuvia :)


 Jokaisen turistin pakko-kuvata -kohde, toripoliisi!
MERI! Mä en ole elämäni aikana ollut merenrannalla kuin muutaman kerran, ja voi että kun tuntu hyvältä!
(Nämä eivät itseasiassa ole edes Oulusta, vaan käytiin Lumijoella katsomassa merta, ja kyllä kannatti!)

Oulu on siis nyt nähty. Oli tosi mukava nähdä Tiibeniä ja  Nikoa pitkästä aikaa, ja viettää välillä aikaa ystävien kanssa. Se tuli tarpeeseen.  Kiitos teille vielä kun otitte mut lomailemaan ! <3 div="">

Sittenpä tässä ei olekaan oikein mitään erilaista tapahtunutkaan, (kai) muutakuin muutaman kerran ollaan käyty Äänekoskella moikkaamassa mun porukoita ja muutamia kavereita. Mökkikausikin avattiin Mikon ja koirien kanssa tässä Viitasaarella Mikon porukoiden mökillä. Itse en vielä talviturkkia ole uskaltanut -enkä saanut- heittää, mutta tuo yks hullu kyllä on käynyt jo pulikoimassa. Nyt vain odotan sitä että päästäisiin minun vanhempien mökille.

Vauvallekin kuuluu oikein hyvää. Rakenneultra oli tuossa pari viikkoa sitten, ja sielläkin kaikki oli oikein mainiosti. Mä sain tietää sen sukupuolen, mutta se on iiiiiso salaisuus, koska Mikko ei tahdo sitä tietää. Niin, ja eihän siitä nyt koskaan ihan satavarma voi olla, mutta kyllä mä nyt luotan tähän veikkaukseen. :)

Vanhemmuus vähän jännittää ja pelottaakin, mutta oon kuitenkin tosi ilonen, enkä jaksa odottaa että mun oma lapsi olisi jo täällä mun seurana. :)  Se mikä kaikkia kummastuttaa, on, että mä en tykkää siitä tunteesta kun vauva potkii. Tietysti oon ilonen siitä, että se joka päivä kertoo olevansa hengissä ja hyvinvoiva, mutta fyysisesti se ei tunnu todellakaan mukavalta. En saa oikein öisinkään nukuttua kun Kyösti herättelee mua pitkin yötä. PS. en muista oonko jo aiemmin sanonut, mutta Kyösti on siis meidän penskan työnimi, ja se on päätetty jo ennenkuin sain sukupuoltakaan tietää, joten älkää siitä ainakaan mitään päätelkö. ;)

Tiivistettynä koko teksti; Kävin Oulussa, ja mulla ja Kyöstillä on kaikki hyvin, lukuunottamatta mun hormonihirviömäisyyttä. 


Tässä vielä kuva tältä aamulta, viikkoja nyt 22+3 :) NÄYTTÄÄPÄ SE TOSSA PIENELTÄ!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti