LOVE

LOVE

13.5.2014

How do you do

Mä en ikinä varmaan lakkaa yllättymästä kun katon tota kävijälaskuria. Nimittäin aiemmin kun mä oon julkassu tekstin, niin kävijät on ollut tyylii neljäsosaa siitä mitä nyt. Ja sellaisina päivinä kun en julkase mitään niin kävijät on oikeestaan nollassa. Nyt sellasinakin päivinä mennään reippaasti yli viidenkympin. HUHHUH.

No joo, mitäs tässä. Lauantai-iltana käytiin Niinilahdessa juhlistamassa Mikon ystävän syntymäpäivää. Aluks hiukan jännitti mennä sinne, kun tiesin että muut kuitenkin juovat yms, mutta hitsi, siellä olikin aika hauskaa! Ehkä me lähdettiin tarpeeksi ajoissa, niin kukaan ei kerennyt olla vielä kovin kännissä. :D Pojat kuitenki "ilmapyssyillä" leikki siinä, tosin onneks suht nätisti. Pari kertaa tyttöjen kanssa vähän säikähdettii, ja tulihan niitä sirpaleitakin, mutta ihan hauskaa sekin oli, kun pysyi vielä kohtuuden rajoissa. :)

 Siinä ulkona istuessa tajusin jopa yhden kuvan napata maisemasta. puhelinlaatu -.-'


Sunnuntaina sitten käytiin tosiaan siellä Äänekoskella, ja autokin tuli kuntoon, ja nyt tosiaan jännätään sitä että saako micra leimaa. Huomennahan tuo vissiin selviää. Lisäksi käytiin sitten mun molempien mummojen luona, ja siskon ja hänen poikaystävän kanssa syömässä, ja sitten hurautettiin Tikkakoskelle katsomaan heidän uutta kämppää. Ja voi jestas ku mä oon kateellinen... Se on UPEA.


Sain mummolta radion! Tää on ylisöpö! 

Mummo antoi mulle myös yhden "tissikellon" -niinkuin mummo sitä nimitti- sellainen avattava kultakello ketjussa. Se on muutenkin aivan upea, mutta sen tunnearvoa nostaa hirmuisesti se, että mun kuollut pappa on ostanut sen joskus mummolle. Tuli pappaa ikävä, mutta samalla mulla on nyt jotain, joka muistuttaa mua papasta. :)

Eilen mulla oli sitten siivouspäivä sillävälin kun Mikko oli töissä. Siivoilin vähän, ja leivoin jopa mustikkapiirakan! Tulihan siitä sitten huono olo, kun ei sitä kohtuudella tietenkään osattu syödä. :D 

omnom


Nyt on sitten selkä niin kipeä, että kävelykin sattuu, mutta jospa se siitä asettuis. Tässä siis pikakelauksena nää kuluneet päivät, täällä mä lyllerrän eteenpäin askel kerrallaan. Paljon on stressiä ja raha- ja asuntohuolia, ja sitten vielä tuo autokin, mutta yritän olla liikaa stressaamatta. Huomaa nimittäin heti että se vaikuttaa Kyöstiinkin. Vähän edes helpotti, kun kelalta tuli jo nyt päätökset äitiys- ja vanhempainrahasta. Eihän se juurikaan ole enempää kuin mitä mun työmarkkinatuki, mutta sekin asia on nyt kuitenkin hoidettu. Äitiyspakkauskin pitäis parin viikon sisään olla täällä. Hassua. :)

Mä ja Kyösti taas tässä.RV 23+3. Mä en tajua miks se näyttää aina kuvissa ihan erilaiselta, ja PIENELTÄ. Mähän en siis nää varpaitani enää kuin kumartumalla. (en oo kyllä hetkeen nähnykää) Ja raskaan päivän jälkeen en saa enää solmittua kengännauhoja.. :D Pitää hommata tohon eteiseen joku tuoli....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti