LOVE

LOVE

13.3.2014

Life inside me

Koska menin tuossa jokin aika sitten julkaisemaan facebookissa kuvan mun mahassa asuvasta möllistä, -joka muuten sai enemmän huomiota kuin mikään mun muu julkaisema kuva tai päivitys ikinä, ja vieläpä alle vuorokaudessa- niin ajattelin että kai mä voin sitten täällä blogissakin siitä puhua, varsinkin kun ollu aiheet niin loppu ettei oo viittiny oikee ees mitää kirjotellakaan tänne.

Lupasin kuitenkin itselleni, etten ala mitään raskausblogia pitämään, enkä tästäkään varsinaisesti sellaista tee, mutta ehkä muiden kirjoitusten yhteydessä saatan jonkun kuvan tai ajatuksen tännekin laittaa. :)

Nyt eletään siis raskausviikkoa 14+5 mikäli mä nopeasti oikein laskin. Uteliaimmat kaverit joita en oo pitkiin aikoihin nähnyt jo sitten kyseli, että joko masu näkyy, mutta ei sitä vielä jokin aika sitten oikein ollut, enemmänkin sellasta turvotusta varsinkin iltaisin. Mutta nyt kyllä alkaa olemaan jo ihan masuakin. Liikkeitäkin tunnen jo vähäsen, varsinkin iltaisin nukkumaan mennessä kun itse rauhoittuu paikalleen. Neuvolantäti maanantaina vahvisti sen todeksi, että kyllä ne ihan liikkeitä on mitä oon tuntenut, kun lapsen isä meinasi olla skeptinen sen suhteen että voiko muka vielä tuntea. Mutta kyllä voi. :)

Tässä naperosta kuva jaaaaa viikkoja tässä kohti taisi olla 12+4. Kuva siis on nt-ultrasta jyväskylästä, jossa tuli varmistettua että sintillä on kaikki hyvin, sekä todennäköisyydet kromosomipoikkeavuuteen. Täysin normaalit/hyvät tulokset saatiin ja kätilöltä kovasti kehuja. :)


Tässä minä/maha tänään eiliseltä tuurin reissulta ostetulla paidalla. :D Kiitos vain tulevalle papalle paidan hankinnasta. :)


SIINÄ SE NYT OIS. MAHA. Mikään tuulen nussima vinkuheinähän en ennen raskauttakaan ollut, mutta kyllä tää nyt ihan jo vauvamahalta onneks/valitettavasti alkaa näyttää. Ihan miten päin sen milloinkin ajattelee. :) Pahoinvoinnit sun muut on onneksi alkanut jo helpottamaan, vaikka vieläkin välillä etoo. Selkäkivut on alkanut jo nyt vaivaamaan, mutta se oli ihan odotettavissakin kun selän kanssa ollut jo vuosia ongelmia.

Tuurissa tuli eilen tosiaan käytyä Mikon ja sen siskon ja veljen kanssa, ja ihan kiva reissu oli, vaikka väsyinkin siitä reissusta aika paljon. Ei mitään suurempia hankintoja tullut hommailtua, mutta huonekasvi ja yrttien siemeniä, uudet rintsikat, isän sponsoroima ladataan vauvaa-paita, sisustustarra ja jotain muuta pientä tarttui mukaan. NIIN, ja leivänpaahdin. Vihdoin!

Tässä mun harjoitusvauva, joka tuli Tuurista hommattua. Siinä itää lemmikin siemeniä, ja katsotaan nyt, saanko pidettyä hengissä edes siihen saakka kun se olisi tarkoitus ulos siirtää..  Toivotaan parasta!


Kovasti olen energiaa saanut näistä keväisistä säistä, ja siitä ettei lunta enää ole oikein ollenkaan. Masentaa kuitenkin ajatella että viikonloppuna alkaa taas pakkaset ja luntakin luvattu. 8( Ja mikä ärsyttävintä, kameran akkulaturi on edelleen teillä tietämättömillä, joten valokuvauskaan ei ole onnistunut. Enkä hirveästi tykkää tuota puhelimen kameraa käyttää, mutta nyt on silläkin tullut kaikenlaista ikuistettua.

Eipä tänne hirveästi muuta kuulu, mun päivät kuluu suurimmaksi osaksi kotona tylsyydessä, kun Mikko on töissä ja mä möllötän täällä, onneks on edes noi koirat jotka piristää/vihastuttaa päivittäin. :)

Mukavaa päivää kaikille, ja nauttikaa näistä kevätsäistä kun vielä voi. :)

2 kommenttia:

  1. Aika söpö masu! :--) ikävä sua ja neksulaaa :---(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihii kiitos ! :) Täytyy tulla tässä joku päivä koskelle niin voidaan kahvitella! :)

      Poista