LOVE

LOVE

17.12.2013

New day, new life

Viime kerrasta on taas jo niin kamalasti aikaa, etten jaksa edes muistaa mitä kaikkea tässä on kerennyt käymään sillä aikaa.

Elämäni on muuttunut aivan totaalisesti tässä muutaman viime kuukauden aikana, ihan kotipaikkakunnasta lähtien. Eron jälkeen asuin hetken vanhempieni nurkissa ja nyt asun sitten Viitasaarella "uuden poikaystäväni" kanssa. Meillä on täällä tällainen pienimuotoinen eläintarha, sillä meillä molemmilla oli jo ennestään omat koirat, minulla Neko, ja Mikolla Fanni, yksivuotias siperianhusky narttu. Lisäksi meille tuli tuossa jokunen aika sitten viljakäärme, jonka Mikko välttämättä tahtoi nimetä Albertiksi, vaikka se naaras käärme onkin.
Albertista tähän hätään en taida kuvaa saada ladattua, mutta eiköhän sekin vielä jonain päivänä saa oman hetkensä parrasvaloissa.

Näistä kahdesta on aika hankala saaada edustavaa kuvaa, kun eivät ole paikallaan sitten hetkeäkään..

Aluksi jännitti aika paljonkin lähteä toiselle paikkakunnalle, varsinkin tällaiseen tuppukylään jossa piirit on pienet -jopa pienemmät kuin Äänekoskella- ja kaikki tuntee toisensa. Nyt olen enemmän kuin tyytyväinen siitä, että uskalsin tehdä asiat juuri niin kuin parhaalta tuntui, sillä täällä on ihan hyvä asustaa. Välimatka kavereihin ja perheeseen on aika tuskastuttavaa, varsinkin autottomana ja työttömänä, mutta onhan ihmiset asuneet eri maissakin ja silti selvinneet tietokoneen ja puhelimen avulla, joten enköhän mäkin pärjää. 

Joulu on kohta täällä! ..Mutta lumi ei. En tiedä tuntuuko joulu taas oikein miltään, kun on synkkää ja märkää, vaikka lumesta ja talvesta en kovin pidäkään. Ehkä se joulutunnelma sitten tulee ruuan ja kynttilöiden avulla, jos ei pihalle kauheasti katselisi.

Kävin pitkästä aikaa muutama viikko sitten töissäkin tekemässä muutamat yövuorot, ja vaikka jännittikin kauheasti mennä pitkästä aikaa työmaalle, niin hyvinhän se meni. Enkä edes nukahtanut!

Kauheasti en ole kerennyt/jaksanut muuton keskellä kuvailemaan, ja on niin hirveän pimeääkin koko ajan, eikä ole ollut oikein sellaisia kelejäkään että olisi tehnyt mieli mennä ulos kameran kanssa, mutta pläräytän tähän nyt muutamat kuvat joita otin tuossa syksyn aikana.


Tällaista täältä Viitasaarelta nyt tänään!

PS. Blogin ulkoasu muutti jo "hieman" ulkoasuaan, mutta on vielä keskeneräinen, sen muokkailua jatkan jahka jaksan. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti