LOVE

LOVE

20.9.2013

I forgive you, forget you, the end.

Hirveästi taas aikaa kulunut.

Mä en nyt taas tiedä että mistä mä aloittaisin kun kaikkea on kerennyt tapahtua. Käytiin valkeisjärven leirintäalueella kalastelemassa lohia, joita ei sitten loppujen lopuksi niin paljoa kalasteltukaan, eli ei saatu mitään mukaan. (itsehän en siis voi syödä kalaa, eli ei haittaa yhtään)  Länttään sieltä nyt siis kuveja tähän.Elikkäs olimme täällä venetsialaisten aikaan, ja täytyy myöntää, etten oo koskaan oppinut vielä kuvaamaan ilotulitteita.


Sitten nämä on taas ihanaa puhelinlaatua, mutta katsokaa kun pelastin siilinpoikasia! Tällä toisella oli toinen silmä puhjennut, mutta ei tuntunut onneksi menoa haittaavan, ja elossa on kuulemma vieläkin!


Sitten tässä ihan juuri aloimme road trippeilemään ystäväni Arjan kanssa, ja käytiin Mikkelissä iltakahvilla.


Viime postauksesta unohtui nämä kaksi kuvaa! Ylempi on siis kello joka ostin sieltä Tuurista (aaaah rakastan), ja alempi on taulu jonka tuttuni teki minulle. Eli jos hienot tilaustyöt kiinnostaa niin ottakaahan Jaatisen Eveliinaan yhteyttä, taitava nainen!Muuten elämä on ollut aika vuoristorataa tässä viime päivät. On itketty ja naurettu ja kaikkea. Tämän tekstin otsikko kuvatkoon kaikkea tätä nyt loistavasti.

Kiitän ja kumarran, ja palaillaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti