LOVE

LOVE

6.7.2013

If i could fly, i would fly every night

Mä en jaksa enää edes pyydellä anteeksi, ko en kirjottele tänne ikinä säännöllisesti. Oon vaan huono blogin pitäjä.

Okei, nyt tehdään niin, että heitän tähän about miljoona yksi kuvaa, ja olennaisista selitän sitten jotain. Suurin osa on otettu puhelimella, koska se on aina mukana, joten älkää manatko laatua, no can do.


Tässä siis minun oma vauva. Ylempi kuva on kasvattajan ottaman kuva jonka otin hänen sivuiltaan.

Tämä on siis Neko. Tässä ja seuraavassa Neko on auton kyydissä ensimmäistä kertaa, matkalla kotiin <3 p="">


Vauva kotiutui lähes heti, ja otti omaksi paikakseen kulmahyllykön keittiöstä, siitäkin huolimatta, että nurkassa olisi patja vartavasten Nekolle.. 

Tässä koko lauma tutustumassa toisiinsa vanhempieni luona. Yllättävän vaikeaa pitää kolmea koiraa paikallaan samaan aikaan.

Neko on siis suomenlapinkoiran ja suomenajokoiran sekoitus 12,5 prosentttia on lisäksi "ylläri"rotua. Neko on syntynyt 2.4.2013 Reisjärvellä, ja meille tämä pieni tytöntyllerö muutti 31.5. Päivä on sama, jona itsekin muutin miesystäväni kanssa uuteen asuntoon. (miehestä päätön kuva yläpuolella laumakuvassa)

Kotimme on siis 55m2 oleva kaksio Äänekoskella. Tää on ihan kiva. Tällä hetkellä kalusto on aikalailla vanhaa sukukierrätystä, mutta pikkuhiljaa ollaan (lue: olen) kalusteita vaihtamassa kivempiin. Saadaan uusi tv-taso, (käytetty) joka on niiiiin paljon kivempi kuin tuo nykyinen. Lisäksi isä kunnosti meille lipaston eilen, ja se on MAHTAVA! Eikö vain?


Tuosta yläkulmasta oli isän tutun tanskandoggi purrut palan pois, joten isä sen korjasi, ja maalasi uudelleen ja antoi minulle. Kiitos isi! Samalla kun isä korjaili lipastoa, itse työstin aivan ihanaa vanhaa ikkunankarmia, josta ajattelin tehdä valokuvakehyksen makuuhuoneeseen. (vielä pitäisi kehittää siihen kuvat..)


Puhelinlaatu ei oikein näytä tän karmin ihanuutta, mutta kiva se on , uskokaa pois!


Seuraavaksi voisin vähän kuvia sikinsokin kesän (ja vähän keväänkin) varrelta. Mitään ihmeellistä ei ole tullut touhuttua MUUTAKO ETTÄ VALMISTUIN NUORISO- JA VAPAA-AJAN OHJAAJAKSI sittenkin ajallaan, ollut mökillä, Tuurissa kävin säästämässä ja sitten muuten vain viettänyt aikaa Nekon, kavereiden ja miehen kanssa. Niin ja perheen !
TOI PERHONEN OLI VALTAVA!

Kaverin kanssa käytiin vähän yökuvailemassa. :)


HUH! Tässäpä näitä kuveja. En ala enää erikseen selittelemään jokaisesta, mutta tähän mennessä ihan kiva kesä ollut ! :) Jospa mä joskus jaksaisin taas laskea perseeni penkkiin ja tulla kirjoittelemaan tänne. :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti