LOVE

LOVE

9.3.2013

I belive

Hmm.

No joo, aiemmin tänään julkaisin runon, joka syntyi viime yönä aivan sattumalta. Itseasiassa olin jo puoli unessa, ja ajattelin vain asioita. Tiedättehän ne muutamat hetket hereillä olon ja unen rajamailla, kun ajattelee kaikkea yhtäaikaa ja ajatuksista alkaa tulla sekavia?
No.
Ajattelin. Kaikkea. Sitten yhtäkkiä päässäni napsahti, pomppasin pystyyn ja kirjoitin kaiken ylös. Ja uskokaa tai älkää, kyseinen runo luki paperilla. Ilman mitään yritystä saada asioita järkevästi paperille.

Mutta mitä mä oon tehnyt viime päivät? Lomalla mä oikeastaan vain oleilin ja luin kirjoja. Olen lukemassa Sookie Stackhouse - romaaneja, joiden pohjalta TrueBlood sarja on tehty. Kirjojen välissä katselen netistä myös kyseistä sarjaa. No siinähän se loma sitten meni, ja koirien kanssa ulkoillessa.

Eilen kävin Riitan kanssa kuvailemassa. Oli mukavaa kuvailla pitkästä aikaa, ja mikä parasta tein samalla yhden koulutyöni. Siinä tarkoitus oli siis tehdä raportti jostain taidenäyttelystä, ja koska en jaksanut mennä mihinkään taidenäyttelyyn, niin tein raportin Äänekosken "katutaiteen" kauheudesta.





Kaunista vai mitä?

Kuvailin mä sitten ihan muutenkin vain.




Ja seuraavaks mun epätoivoinen yritys saada täysikuu kuvatuksi:


Eihän siitä mitään tullut...


JA LOPUKSI, YLISULOINEN BULLTERRIERIN PENTU:





Terveiset siis täältä Äänekosken keväästä

2 kommenttia:

  1. toi vika kuva on niiiin siisti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ! :) Oli pakko kokeilla panoraamaakin pitkästä aikaa. Eihän se ihan täydellisesti osunu kohdilleen, mutta noo, oli kiva sää! :D

      Poista