LOVE

LOVE

13.2.2013

self therapy

talvikuvailua.

Tunnin päästä pitäisi lähteä kipittämään töihin, mutta ajattelin ennen sitä tehdä lyhyen postauksen.
Olin eilen verikokeissa, ja ensimmäistä kertaa ikinä hoitaja sai pistettyä piikin heti suoneen ilman ylimääräistä tökkimistä, joten en pyörtynyt. Pelkään siis piikkejä. Hirveästi. Pelko alkoi jo lapsena, kun ensimmäisen kerran kävin verikokeissa, ja silloin joku harjoittelija yritti ottaa minulta verikoetta, eikä suonta meinannut löytyä millään. Loppupeleissä minua alkoi sattumaan se tökkiminen niin paljon, että aloin itkeä kamalasti, ja siitä se fobia sitten alkoikin. Vielä muutama vuosi sitten isä sai pitää minua paikoillaan, etten vetäisi kättä pois kun verikoetta yritettiin ottaa. Olen kuitenkin edistynyt jo vähäisen. 

Noh, kävin myös hiukan kuvailemassa pitkästä aikaa myös filmikameralla. Oli mukavaa. (: Täytyy yrittää kehittää kuvat mahdollisimman nopeasti ja skannailla, jos vaikka saisin aikaiseksi laittaa niitä tännekin.
Joulukuussa kävin muuten Renegade Winter Festivaaleissa, johon voitin VIP lipun. Keikka oli hyvä, vaikka järjestäjä olikin hiukan kusettanut tapahtuman markkinoinnissa. Tosin itseäni se nyt ei niin haitannut kun ei tarvinnut maksaa lipusta mitään. (:


INFECTED MUSHROOM!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti