LOVE

LOVE

12.2.2013

I am bad. Who's back?

Mä olen surkea blogin pitäjä. Kauanko on taas viime kirjotuksesta? huh.

Riitta kuitenkin pelasti blogini kuolemalta, ja haastoi minut tähän samaan haasteeseen, johon varmasti kaikki ovat haastettuina. 

Elikkäs;

Ohjeet:Tämän pienen palkinnon tarkoitus on löytää uusia blogeja ja auttaa huomaamaan heitä, jolla on alle 200 lukijaa.
1. Jokaisen haastetun pitää kertoa 11 asiaa itsestään.2. Pitää vastata myös haastajan 11 kysymykseen.3. Haastetun pitää keksiä 11 kysymystä uusille haastetuille.4. Heidän pitää valita 11 bloggaaja, jolla on alle 200 lukijaa.5. Sinun pitää kertoa kenet olet haastanut.6. Ei takaisin haastamista. 


Minä yhdellätoista asialla.


1. Minä opiskelen keski-suomen opistolla viimeistä vuotta valmistuakseni  joskus nuoriso- ja vapaa-ajan ohjaajaksi.
2. Pidän vampyyreistä. Paljon. Siis vampyyrikirjoista, elokuvista, sarjoista.. Tällähetkellä kärkeen menee TrueBlood kirjoina ja sarjana.
3 .Mulla oli joskus muutama vuosi sitten todella hankalaa. Asiat voisi olla tällähetkellä hyvin erilaiset. Mä en välttämättä istuis tässä, kertomassa julkisesti minusta.
4.Musiikki oli tuolloin yksi suurimmista asioista minulle. On oikeastaan edelleen. Sen avulla jaksoin nousta sängystä. Joten kukaan ikinä koskaan ei voi tulla vähättelemään musiikin tärkeyttä minulle. PISTE.
5. Olen ylpeä siitä, että olen asunut "lastenkodissa". Se muutti elämäni.
6. Joskus mä tunnen oloni todella yksinäiseksi. Okei, aika usein.
7. Se, mitä kaikkea mä olen lyhyen elämäni aikana kokenut ja menttänyt, on muokannut mut tällaiseksi kuin olen, ja olen iloinen siitä että selvisin. Se on tehnyt minut henkisesti paljon vahvemmaksi.
8. Asun miesystäväni kanssa ja meillä on yhteinen lapsi. Pepsi-kissa.
9. Rakastan eläimiä. Minulla on myös kaksi koiraa, huskymix ja suomenlapinkoira, mutta ne asustavat vanhempieni luona maalla, jossa he ovat onnellisempia kuin kerrostalossa.
10. Olen uskomaton haaveilija. Haaveilen paremmasta huomisesta, isosta asunnosta meren rannalla jossain lämpimässä maassa, laihtumisesta, koiranpennusta.. kaikesta.
11. Ajattelen aivan liikaa asioita. Kaikkia asioita. Analysoin ihmisten tekemisiä. (Scary, ha?)
Sitten kysymykset.

1. Mitä on rakkaus? - Rakkaus on jotain, mitä ei voi kuvailla, mutta sen tuntee joka solulla. Rakkaus on sitä kun sattuu.
2. Mitä haluaisit juuri nyt, jos pitäisi sanoa viidessä sekunnissa? - Että joku ystävä soittaisi ja kysyisi mitä minulle kuuluu, ja haluaisi nähdä minua. (yksinäinen olo)
3. Millainen viikonloppu sinulla oli? - Haaste tuli aikoja sitten, mutta kerron viime viikonlopusta. Viikonlopussa ei oikein ollut mitään erikoista, muutakuin että vietimme vanhempieni luona siskoni 21-vuotissyntymäpäiviä. JA OSTIN UUDEN KORKOKENGÄT.
4. Millainen päivä huomisesta on tulossa? - Huomenna herään kello 12, ja teen normaaleita aamuaskareita ja juon kupin kahvia. 15.30 menen töihin, ja 17.30 pääsen töistä. Sen jälkeen varmaan kävelen kotiin ja möllötän tylsyyttäni.
5. Mitä on olla onnellinen? Oletko? - En tiedä olenko koskaan ollut onnellinen sanan siinä muodossa, jossa minä sen ymmärrän. Minulle onnellisuus olisi sitä, että olisin tyytyväinen itseeni, että minulla olisi ystäviä joita kiinnostaisi, että parisuhteeni olisi minulle täydellinen, että äiti ja isä olisivat minusta ylpeitä, että en murehtisi asioita, että en ajattelisi asioita joille en voi mitään, että olisin terve. 
6. Mistä suutuit viimeksi? - Pikkumaisuudesta.
7. Mitkä ovat 5 lempiblogiasi? - Mun täytyy tunnustaa, etten hirveästi lueskele blogeja. Mutta RiitanJonnan, ja Saran blogit ovat sellaisia, joita seurailen suhteellisen usein.
8. Mikä on lempivalokuvasi, jonka olet itse ottanut? - ÄHH, vaikea ! Luulempa että se on tämä.....


Tämä kuva on otettu valokuvauskurssilla, ja saimme tehtäväksi kuvata aihetta, jonka nimi oli "minun suolahti". Ystävni Tina suostui auttamaan minua kuvan toteuttamisessa olemalla loistavana mallina. Kuva on myös itsekehittämäni, ja siksi alareunassa on filmin hammasreikien jälkiä. Sry, opeteltavaa on vielä. (:


9. Mistä haaveilit viimeksi? - Onnesta.
10. Mikä on lempivaatteesi/asusteesi juuri nyt? - Olisin ottanut kuvan ja laittanut tähän, mutta pokkaristani on akku loppu, ja laturi on nähtävästi opistolla, ja järkkärillä en jaksa alkaa kenkiä kuvailemaan. 
11. Kuvaile blogiasi kolmella sanalla. - Minämäinen, sekava, persoonallinen.

Uudet kysymykset:

1 Mitä sana perhe merkitsee sinulle?
2 Kuvaile itseäsi viidellä sanalla.
3 (kopioin Riittaa ja kysyn saman kysymyksen) Mitä on onnellisuus? Oletko itse?
4 Jos saisit valita minkä tahansa eläimen, joita sinun PITÄISI ottaa itsellesi 15 kappaletta, minkä eläimen valitsisit? miksi?
5 Tiedätkö mitä on rakkaus?
6 Mikä on tärkeintä maailmassa juuri sinulle?
7 Lempi kappaleesi juuri nyt? 
8 Miksi aloitit kirjoittamaan blogia?
9 Oletko tyytyväinen elämääsi? Miksi?
10 Milloin viimeksi itkit ja miksi?
11 Jos ajattelet itseäsi nyt, ja viisi vuotta sitten, mikä on muuttunut?

HAASTAN SINUT.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti