LOVE

LOVE

26.12.2011

Happy Birthday, my love.

Onpas aikaa siitä kun olen viimeksi kirjoittanut.

Tänään on poikaystäväni syntymäpäivä, lahja annettu, huomenna (tänään) kakkukahville vanhuksille, ja muuta mukavaa.

Mutta mitä minulle kuuluu? Oikeastaan ihan hyvää. Aino on ollut joulun ajan Äänekoskella, joten olen nähnyt Ainoakin pitkästä aikaa. Melki joka päivä hän on ollut meillä kahvilla, ja tänään kävin pitkästä aikaa Ainon vanhempienkin luona.

Ikävä on kyllä muitakin ystäviä. Harmittaa kovasti kun en päässyt Sarankaan syntymäpäiville Tampereelle. Liian pitkään aikaan en ole häntäkään nähnyt.

Asun siis nykyään poikaystäväni kanssa, ja me ollaan saatu myös yksi perheenjäsen lisää. Pepsi-kissa on reilun vuoden ikäinen, ja tuli meille Jyskyn (poikaystäväni) siskolta vuoden ikäisenä. Pepsi on leikkisä nuori poika, ja tykkää leikkiä mm. joulukuusen palloilla, mikä vie minulta yöunet. -.-''

Opiskelut menevät pitkästä aikaa oikeasti kunnolla hyvin, olen saanut muita hyvin kiinni sairaslomistani huolimatta. Sain myös työssäoppimispaikan Suolahdesta eräältä mielenterveyspotilaidenkuntoutuslaitokselta, ja olen niin tyytyväinen siitä paikasta. Hiukan jännittää, ja ehkä pelottaakin mennä sinne töihin, mutta uskon kyllä että kaikki menee hyvin. Työnantajanikin vaikuttaa todella mukavalta, ja paikka on muutenkin mainio.

Joulukin meni ihan kivasti, mutta ilman erikoisempaa joulufiilistä lumettomuuden johdosta. Vaikka muuten inhoan lunta ja kylmää, niin pakko myöntää, joulu ei tuntunut oikein miltään ilman pakkasta ja kunnon lunta. (lunta saattaa paikoin olla muutama sentti, mutta muuten nurmikko ja asfaltti paistaa.)

Tänään paistoi kuitenkin aurinko, ja taivas oli ihanan sininen. Tästäkin syystä päivä meni liiankin nopeasti.

NIIN ! ja kävinhän minä Lodellakin pitkästä aikaa !

Liian kofeiinin ansiosta olen hyperaktiivinen ja on hankalaa muodostaa järkeviä lauseita, joten päätän tämän merkinnän näihin tunnelmiin !


Näkemisiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti