LOVE

LOVE

13.2.2011

Whisky Lullaby

Eilen lupasin itselleni pyhittää tämän päivän vain ja ainoastaan taiteelle, ja onnistuin siinä melko hyvin. Kokosin runoja, muokkasin muutamia kuvia, kävin jopa ulkona kovassa pakkasessa ottamassa lisää kuvia.

Nyt loppupäivän aion varmasti vain kuunnella musiikkia, ja ehkä illalla innostun vielä sanottamaan yhden biisin loppuun.

Kävin Inkan kanssa myös Jyväskylässä syömässä. Naureskeltiin ja kuunneltiin musiikkia. Taiteellista, ha?

Kuunnelkaa tämä kappale: Brad Paisley ft. Allison Kraus - Whisky Lullaby. Ehkä kaunein tarina mitä kappaleessa voi koskaan olla. Rakastan tätä. Kiitos Simolle, joka kuunnellutti minulla tämän.

Hetki sitten pidettiin isän kanssa musiikkituokio pitkästä aikaa. Soiteltiin kitaraa ja laulettiin. Minulla on ollut ikävä meidän musiikki-iltojamme. Ennen teimme sitä useinkin, mutta nyt minun Opisto aikanani emme oikein enää kerkeä. Viikonloppuisin kun tulen käymään kotona niin isä on yleensä töissä. Tai sitten molemmat olemme niin väsyneitä ettei kumpikaan meistä oikein jaksa tehdä mitään, vaikka mieli tekisikin. Mutta nyt kun pitkästä aikaa teimme jotain yhdessä niin tuntuu paljon paremmalle.

Huomenna pääsen takaisin kotiin. Opistolle. Viikonlopun jälkeenkin jo tuntuu että olisi ollut monta viikkoa poissa, joten olen miettinyt että miten minä kestän kokonaisen kesäloman? Onneksi työssäoppimiseni on sentään kesänaikana, ja TOP paikkani on Opisto. Saan nähdä sentään Opistoa, tosin melkein tyhjänä. Mutta ei sen väliä, on siellä minun lisäkseni jopa kolme muuta Opistolaista töissä. ♥

Mutta nyt minusta tuntuu että minun täytyisi lähteä laittamaan kamoja kasaan aamuista lähtöä varten.


Gute Nacht,
Liebe dich.


2 kommenttia:

 1. Mitää. Olet ensimmäinen joka tietää Brad Paisleyn!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miksiköhän ihmeessä luin kommenttisi vasta nyt? ;oooo

   Mutta siis, Brad Paisley! Eräs Simo opistolta kuunnellutti aikoja sitten minulla tämän kyseisen whisky lullabyn, ja rakastuin siihen kappaleesen. Sitten aloin kuuntelemaan muitakin kappaleita, ja tykkään paljon!

   Poista