LOVE

LOVE

10.2.2011

Sunny Day

Tänään on kaunis keli . Aurinko paistaa ikkunaan ja lumi näyttää isolta timanttihippupeitteeltä.
Melkein voisin sanoa jopa pitäväni tästä kelistä, mutta heti kun astun ovesta ulos pakkaseen niin mieleni muuttuu, vaikka kuinka olisikin aurinkoa. Kylmyys ei vain sovi minulle.

Melkein voisin jopa sanoa että tämä päivä on muutenkin ollut tosi hyvä. Koko viikko on ollut.
Viime yönä pelattiin täällä Opistolla pimistä, johon saimme houkuteltua muutaman tutustujankin ammattistartilta. (8

Yksi asia mitä olen miettinyt valtavasti viime aikoina onkin leikkimielisyyden huima määrä täällä Opistolla. Me kaikki olemme henkisesti vielä leikkiasteella, mutta sitten päässäni heräsi kysymys. Mitä sitten? Eikö kaikkien kuuluisi olla hiukan leikkimielisiä? Eikö 16-25 vuotiaat tosiaan voi pelata pimistä ilman että siitä herää kysymys, että hei c'moon oot 20? Näköjään ei, koska itsekin mietin tätä asiaa.

HUOKAUS.

Ajatukset lähti yllättävästi korkokenkiin. Ja valokuvaukseen. Korkokenkien valokuvaus. ;o Noh, näin taiteellisesti ajateltuna niin teknisesti siitä voisi tulla oikeastaan ihan kiva kuva. Naisen sääret, kauniit punaiset avokkaat, korkoa väh. 12cm, dramaattinen tausta.... NOJAA.

Loppujen lopuksi tänään onkin ollut harvinaisen turha päivä. Aikaansaamaton olo. Mutta silti ihan kiva päivä. Pitkästä aikaa laiskotellut käytännössä koko päivän, lukuunottamatta tanssinäytöstä jossa käytiin tänään aiemmin.
En tiedä. En ole vain tehnyt tänään mitään muutakuin nukkunut, syönyt, nukkunut suihkussa ja meikannut. Ja ollut sielä näyttelyssä. ÄÄ. Ehkä menen siivoamaan tupakan kautta. JEO, niin teen.Momo loves u.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti