LOVE

LOVE

7.12.2010

Hide and Seek

Olen kauan miettinyt, että mitä minä oikein etsin, mutta tänään minä tajusin, etten etsikään yhtään mitään, vaan päin vastoin minun pitäisi luopua.

Tästä syystä minä aloin tänään ajattelemaan, että miksi ihmiset aina etsivät sitä jotain. Sitä Oikeaa, uusia haasteita jne.. Miksi ei voisi vain olla tyytyväinen ja antaa niiden asioiden löytää sinut, eikä päinvastoin. Olisi mukava huomata joku päivä vain törmänneensä siihen oikeaan, ihan sattumalta. Ilman mitään vuosikausien etsimistä.

Onko ihmisen elämä oikeasti niin mautonta, että ei voi olla tyytyväinen siihen, mitä nyt on, ja olla onnellinen niistä pienistä saavutuksista joita elämänsä aikana saavuttaa?... Minusta ei. Minusta elämä on arvokas lahja, eikä sitä pitäisi tuhlata vain etsimällä kaikenlaista. - Tosin en kiellä sortuneeni tähän joskus itsekin. Oikeastaan lähes joka tunti ennen tätä päivää. Tänään tajusin kuinka kallis elämä on, ja kuinka typerää se olisi tuhlata etsimällä ja löytämällä kaikkea turhaa.

Unelmoiminen ei tietenkään ole kiellettyä, enkä minä väitä että etsiminenkään olisi, mutta unelmointi on täysin oikein, ja terveellistä, ja hyvästä. Se on yksi tärkeimmistä ajattelunmuodoista. Mutta onko se enää oikein jos siitä tulee pakkomielle? Minusta ei.

Minun täytyy nyt taas muistuttaa, että kaikki nämä minun tekstini ovat siis vain minun mielipiteitäni, ja minun ajatuksiani, eikä tarkoitukseni ole loukata näillä teksteillä ketään.
Nämä ovat oikeastaan minun tapani purkaa omia ajatuksiani, ja edistää järjenjuoksuani.

Mutta minusta tuntuu että olisi hyvä aika mennä nukkumaan, sillä huomenna on niin aikainen herätys. Hyvää yötä nallet.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti