LOVE

LOVE

15.3.2010

"I wanna girl with lips like Morphine."

Kill Hannah - Lips like Morphine.

Se on soinut päässäni koko viikonlopun.

Viikonloppuna minä taas jotenkin romahdin. Väsähdin.

Perjantai-Lauantai meni ihan kivasti, koska olin Lodella yötä, mutta kun Lauantai aamupäivänä tulin kotiin, niin tajusin etten nauti nykyään enää mistään. Olen jotenkin loppuun palanut.

Ai niin,

Sunnuntaina tein itselleni arpitatuoinnin pohkeeseen. Siinä on timantti. Ajattelin, että sitten kun se on parantunut, niin jatkan siihen jotain kivaa. Tein sen mummopinnillä! Aluksi se sattui valtavasti, mutta sitten kun joku kipuraja tai joku, oli ylittynyt, niin en tuntenut enää kipua ollenkaan. Se oli aika hassu tunne. Äiti kauhisteli sitä, että miksi halusin tehdä jotain tuollaista, mutta minä olin ajatellut tekeväni sellaisen jo pitemmän aikaa. Se ei kuitenkaan ole niin näkyvä, kuin oikea tatuointi, vaikka tosin, tuo on niin syvä, että se varmasti pysyy siinä ikuisesti, kun haavat joita elämän aikana on kuitenkin tullut, on pysyneet myös, vaikkeivat olekaan olleet yhtään niin syviä, mitä tämä nyt on. Olen aika ylpeä siitä, että sain sen viimein tehtyä.

Oikean tatuoinnin taidan ottaa kesällä heti ensimmäisestä palkasta. Myös lävistyksen. Kieleen.

Haluan sen tatuoinnin oikeaan pohkeeseeni. En vielä tarkemmin kerro millainen siitä tulee, mutta minulla on suunnitelmat kuitenkin jo valmiina, ja olen sen itse piirtänyt. Sen verran voin kuitenkin paljastaa, että se tulee muistuttamaan minua siitä, että vaikka joskus on kuinka vaikeaa, ja hankalaa, ja ikävää, niin siitä selviää, sillä elämässä on aina joku joka kuuntelee.

Taidan nyt lähteä lainailemaan hiukan luettavaa.


Piia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti