LOVE

LOVE

10.3.2010

Damn !

Tänään on ollut todella kiva päivä. Aurinko paistoi taas puolet päivästä, ja Jerenkin näin taas tänään.

Olen iloinen, että olen alkanut taas näkemään häntä useammin, kun yhdessä vaiheessa oli monta viikkoa, etten nähnyt häntä ollenkaan. Hän on kuitenkin minulle kuin isoveli.

Minä olen aina halunnut isoveljen, ja koska se on mahdotonta, niin päätin sitten tehdä ystävistäni sisaruksia, ja sitähän he ovat aina olleetkin.

Olen elämäni velkaa siskoille ja veljilleni. He ovat saaneet minut uskomaan ja jaksamaan. He jaksavat aina kuunnella ainaista valitustani kivuista, ja reaktioista, ja kohtauksista, ja auttavat ja lohduttavat parhaansa mukaan. He jaksavat tukea minua kun minulla on vaikeaa, ja silloinkin kun luulin etten voisi luottaa enää keneenkään, he eivät hyljänneet minua, vaikka en juuri edes pitänyt heihin yhteyttä. He jaksoivat kysellä, vaikka tiesivät, etten vastannut. He pysyivät rinnallani kaiken sen surkean ajan.

Olen kaikesta teille velkaa, rakkaat siskot ja veljet. Haluan, että te tiedätte, etten minä koskaan unohda teitä, enkä sitä mitä kaikkea olette hyväkseni tehneet. Haluan, että tiedätte, etten minä koskaan hylkää teitä, kuten tekään ette hyljänneet minua, silloin kun teitä tarvitsin kaikkein kipeimmin.

I love ya,


Piia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti